Miceli: 1. m. Bot. Arrel dels bolets, formada per filaments molt ramificats, mitjançant els quals absorbeix els nutrients de la terra.
Miceli és un restaurant pensat per a transmetre i compartir l’amor i el respecte que sentim
per la cuina. La de sempre. La senzilla. La ben feta. La que neix dels productes que cada dematí
anem a comprar al mercat. Un restaurant petit i familiar, ubicat a una casa mallorquina del
segle XIX on varen creixer la nostra cuinera i els seus germans. Avui s’ha transformat en Miceli
per a poder oferir-te una estona agradable i feliç al voltant d’una taula, amb l’atenció que
mereix tota persona a la que li agrada menjar bé.
La carta de Miceli s’escriu cada dematí en sortir el sol (bé, pot ser que un parell d’horetes més
tard). Com a la cuina més tradicional, cada día preparam una varietat de plats diferents en
funció de la temporada y dels productes que més ens han seduït al mercat d’Inca, que visitam
cada dia. Quan seguís a la nostra taula, t’explicarem amb tot detall en qué consisteixen els
plats que hem cuinat aquell dia. Podràs triar plats per separat o un dels dos menús degustació. Així, cada vegada que ens visitis podràs descobrir un nou trosset de Miceli y de la nostra
manera d’entendre la cuina.
Aperitius 9€
Primers plats 13€
Segons plats 18€
Postres 8€
Menú degustació 55€
Menú Miceli 68€
Des de desembre de 2018, Miceli és present allà on comença tot cada dematí: al mateix
Mercat d’Inca. Una barra de mercat, sense taules. I sense carta, com a Miceli. A les nostres
pissares trobaràs l’oferta diaria, en entrepans, tapes i plat del día, amb una amplia oferta de
vermuts i de vins a copes.
Obrim de dilluns a dissabte, de 8:30 a 15:30.
Marga dirigeix la cuina de Miceli. Començà a cuinar al 1995, en diferents restaurants
mallorquins com Ca'n Quet o Ca's Puers. Al 1998 va rebre la Beca d’informatització, adaptació
a l’actualitat i duita a terme de receptes mallorquines de l’Escola d’Hoteleria de la UIB. Al 2004
es fa càrrec del departament de restauració d’amadip.esment i dels seus restaurants Es pes de
sa palla i Amadip Palmanova. El 31 de marzo de 2012 va obrir Miceli, el seu propi restaurant,
de la ma de Javier Arés, qui s’encarrega de la sala i els vins. Al 2016 obrirà Arrels by Marga Coll
a l’hotel Gran Melià de Mar en Illetas (Mallorca). Actualment compagina la seva feina als dos
restaurants, que funcionen de la mateixa manera, amb un menú que canvia a diari. I a
desembre de 2018 arranca La Barra de Miceli, una barra dins el mateix mercat d’Inca, on
podras berenar, fer tapes i dinar, amb la mateixa filosofía: sense carta, canviant cada dia
segons el que trobem al mercat.
Telèfon: +34 971 87 37 84
Mail: reservas@miceli.es
Pots solicitar la teva reserva aquí.
T’informam de que acceptam reserves amb nins només si tenen més de 12 anys.
Horari
De novembre a març: Obert de dijous a diumenge (diumenges només al migdia).
D’abril a juny: Obert dilluns i de dijous a diumenge (diumenges només al migdia).
Juliol i agost: Obert només vespres. Dissabtes tancat.
Setembre i octubre: Obert dilluns i de dijous a diumenge (diumenges només al migdia).
Al migdia obrim a les 13:30, i la darrera hora a la que acceptam reservas és a les 15:00.
Per sopar, obrim a les 20:00. La darrera hora a la que acceptam reserves és a les 22:00.
Regala Miceli
Si vols regalar Miceli, el que has de fer és enviar un correu a reservas@miceli.es, amb
assumpte "regalar Miceli". Ens has d’especificar per a quantes persones és la invitació, qui vols
que aparegui com a persona o persones que fan el regal (no el nom dels convidats) , i un
número de targeta de crèdit amb la seva data de caducitat.
Rebràs un correu amb la invitació, per tal de que la puguis imprimir i entregar a les persones
convidades.
Ells seran els encarregats de fer la reserva, com qualsevol altre client, y el día que
venguin a Miceli hauran de dur la invitació.
A Miceli volem que els nostres clients puguin sempre triar els que els vengui de gust, de
manera que la invitació és oberta i seran els convidats els que decideixin si volen Menu
Degustació o Menu Miceli, o si volen o no volen vi, aperitius i cafés.
El ticket per dues
persones normalment està damunt els 175€.
En rebre el mail, farem un càrrec de 10€ a la targeta per tal de verificar el seu correcte funcionament. El día que venguin els convidats es farà el càrrec de la factura corresponent,
descomptant els 10€ ja cobrats.